Modele de nuclee

Posted On: 02/18/2019

Procesoarele octa Core sunt deja prea mult pentru moment. Sa luam procesorul MediaTek 6592 octa Core de 1,7 GHz. acest procesor poate folosi toate cele opt nuclée simultan. Nucléele sunt bazate pe Arhitectura cortex a7 cu Consum MIC de Energie, Dar per total ajungem sa observam ca telefonul se misca la fel de bine ca un Dual Core. Si asta pentru ca avem nevoie de un procesor modeste si 2GB de RAM pentru ca Sistemul nostru de operare sa mearga foarte bine. UE comme fusion PE Philips 398 pt ca sont Android si un ecran mai mare. nu trebuie sa iti faci griji PT memoria RAM de 512, deoarece Windows OS consuma mai putine resurse. Mai exista si procesoarele octa Core care sunt bazate pe Patru nuclée puternice Care raspund la tâche-URI dificile si Patru nuclée cu Consum redus de Energie care sunt utilizate cand nu este nevoie de multa putere de procesare. Si acestea sunt o solutie, Dar mai eficient ar fi un Quad Core Bun in Combinatie cu un Dual Core eficient énergique. ASA am obtine un Hexa core InTeLiGenT Care imbina le de procesare cu eficienta Energetica. Este un procesor Intel Core, Model i7, de generatie 7 (foarte noua), Cu SKU 700 si déverrouillé, adica se poate face tactarea peste Valorile setate de producator. Este recomandata pentru cei care FAC Editare Foto/vidéo, modelare 3D, jocuri cu grafica Buna, fiind un procesor de performanta Excelenta. Tehnologia de producere se mentionne la dimensiue tranzistorilor existenti in procesor (de exemplu 32nm implications folosirea unor tranzistori de aceasta dimensiune), si cu Cat este mai mica cu atat este mai nou procesorul.

Modul de operare, Arhitectura procesorului poate fi de 32 sau 64 biti. Salut.Am vazut de multe ori in descrierea telefoanelor frecventa procesor 2,0 GHz si frecventa procesor 2000, este vreo diferenta intre datele Astia sau e aceeasi chestie. Ma référer la procesor MT6795 octa Core. Procesoarele Celeron și Atom sunt optimizate mai mult pentru un Consum redus de Energie decat pentru performațe ridicate. Majoritatea Lor sunt Single Core, Dar Sitiera și variante Dual Core, soins bineînțeles sunt net superioare celor Single Core. Procesoarele Celeron și Atom au performanțe inferioare comparée cu procesoarele Pentium, prin urmare sunt destinate calculatorelor și laptopurilor “budget friendly”, adică cele mai accesibile DIN ponctul de d`AM Financiar. Versiuni diferite ALE acestei idei au existat in multe dispozitif – cel mai proéminent exemplu este reprezentat de chipseturile NVIDIA Tegra ce inclure un singur nucleu “Companion” sau “Shadow” ce intra in actiune pentru o utilizare mai lina ASA ca nucleele principale consumatoare de enrgie pot fi oprite. Exynos 5 octa este primul procesor “Chip-to-Chip”, nu au fost facute teste pentru comparare. Salut., am un zenfone 6. Dual Core 2.5 GHz Intel x64, 2 Go de RAM.

Pot spune ca nu. s multumit de El ca performanta grafica, nici filmele de 720p nu prea, sacadeaza. AM root PE El, e Clear de aplicatii inutile. Asphalte 8 nu. l pot Juca. FPS faible. AM invatat un lucru: niciodata sa numai cumpar un telefon Care Arata bine dans spec. Dar nu e ASA